Om oss

De er gjengen som tar i mot bilen din, og steller pent med den, skifter olje og dekk, og i en fart kommer den ut som ny.

carBilpleie er tingen som de tar på alvor, for med en lekker bil, ligger smilet på lur. Med skånsomme produkter og omsorgsfulle hender gnir og gnukker de bilen så den blir skinnende ren. Med presise bevegelser glinser hver en krik og krok av bilens interiør, og skulle dashbordet og skinnet ser blast og slitt ut, fikser de jaggu det også.

Bilpleie er like viktig for bilen som trening er for kroppen

For man vil ta godt vare på bilen. Det er det ingen tvil om. Og når skitt og sand blir fjernet og gummilister og matter får igjen sin opprinnelige glans, da er bilen snart klar for å vise seg på veien igjen. Videre må man ta vare på lakken, ingen riper og sår her, for her sendes ikke bilen gjennom en vaskemaskin med harde og ubarmhjertige børster, nei her får de en behagelig og varsom behandling. I varmt såpevann forvandles bilen fra en grå og skitten masse, til en flunkende ny bil. Hadde bilene hatt sjel, ville de smilt og ledd om kapp med hverandre.

Motoren kan også få behandling

Hoster den så tar de engasjerte bilsakkyndige en titt i motoren. Har kan man få skiftet pakninger og deler, og ikke minst skiftet gammel olje. For det er ikke en ting disse karene ikke får til. Dekk blir byttet i en fei. Så har man ikke fikset bilen før vårens milde bris flommer inn over landet, kan man ta en tur til denne vaske-hallen.