Man må stelle godt med bilen sin

You have to do well with your carÅ kjøpe og eie en bil er en stor hendelse i livet for mange. Det kan være en bil man har drømt om lenge, og så har man spikket og spart til man en dag fant den perfekte modellen. Man har rykket opp i hierarkiet på arbeidsplassen og gått opp betraktelig i lønn. Endelig skal man få råd til en trygg og ny bil. For å kjøpe bil er som oftest et stort innhogg i privatøkonomien til en familie. Fordi den utsettes for mange påvirkninger og farer, er det viktig å stelle pent med bilen. Både i trafikken, og når den står trygt og godt i garasjen eller parkeringsplassen.

Det er ikke alt man kan gjøre selv

For selv om bilen titt og ofte er på service, kontroll og reparasjon, må man passe på å vaske og rense bilen. Dette kan man gjøre selv, og mange frydes ved å legge på rens, polish og vaske bilen ren. Det krever imidlertid svært nøye og presist arbeid, for en eneste liten sandkorn eller støv kan lage riper i lakken. Om man ikke venter lenge nok, kan lakken bli skjoldet.

Det er ingen som vil ha unødig verditap på en slik vare, og derfor kan man få de aller beste til å vedlikeholde, gnikke og pusse på bilen, slik at den ser ut som en million dollar. Hver dag, hele året rundt.

De dyktige bilsakkyndige har et godt lag med bilene som kommer inn. Akkurat som sine egne koner, stryker de bilene skånsomt og med omtanke, både innvendig og utvendig.

Alt som bilen trenger

For her kan man få alt man trenger for at bilen skinner om kapp med sola. Det kan nevnes i fleng,

utvendig vask, polering, motorvask, innvending vask og rens, avfetting, med mere. En omgang med denne behandlingen, og bilen kjører avgårde med et smil i grillen!