Drop-in for bilpleie

Drop-in for car careEn drop-in mulighet for bilpleie, er noe mange benytter seg av. Enten etter en lang vinter, eller for å få vasket bilen grundig både innvendig og utvendig. Det er ingen problemer ikke disse engasjerte og flinke medarbeiderne klarer å fikse. Enten det er gammel olje, så skifter de det enkelt, om lakken begynner å bli matt, så tar de en polish og vask eller om motoren ser forferdelig ut, så vasker de den med omsorg og kjærlighet.

Levere inn bilen på morgenen, og hente den etter jobb

For drop-in fungerer slik at man leverer den når det passer, slik at man kan gjøre andre ærend i mellomtiden, enten det er jobb, innkjøp eller besøk hos familie og venner. Da kan man være heldig å få time med en gang eller man blir satt på vent. Likevel vil overhalingen være underveis. For her er det ingen som hviler. Gjennom skånsom og trygg behandling, vil bilen bli forvandlet fra et nedslitt vrak, til en bil som ser ut som den kommer rett fra bilforhandleren. Med gode teknikker og godt håndarbeid, vil bilene komme skinnende ut nesten som på et samlebånd. Det er ingen detaljer som er etterlatt til tilfeldighetene. Man har tenkt på hele prosessen, og dermed klart å kutte ut unødvendige ting som forsinker prosessen. Bilene kommer gjennom sjekken og behandlingen med positive resultat. Alle bilene ser nye ut, med blankpolerte yter.

En perfekt tid for en drop-in

Nå som våren er i anmarsj, er det en perfekt tid for å sette bilen igjen hos disse fenomenale bilentusiastene. De legger alltid en god hånd om bilen, som om det var deres egen. Resultatet er ikke til å tro når man kommer for å hente den. Kanskje har de til og med klart å få ut noen ekstra hestekrefter ut av den. For med ny olje og tette pakninger, kan kraftoverføringene igjen fungere som de skal. Dette er pleie som gjør susen for bilen.