Det kan være lurt å bestille time nå

car shineDe populære bil-pleierne jobber hardt for at bilen skal bli ferdig til avtalt tid. Men med gode sakkyndige og faste rutiner, har det aldri vært noe problem. Selv om de gjør nesten alt som får bilen til å skinne, strekker tiden alltid til for at kundene skal bli fornøyde. Her er det ikke noe lakk som har blitt falmet i vasken, eller riper fra automatisk vaskehall. For her vaskes alt for hånd, med presisjon og et godt håndlag. Så her blir ikke karene arbeidsledige med det første. Hallen er allerede fylt opp. Men bestiller man i god tid, er det alltid en mulighet.

Alle skal få

For alle som vil skal få den beste bilpleie man kan ønske seg for sin bil som tidligere skinte da den ble hentet ut fra bilforhandleren. Nå skinner den ikke, for støvet fra veiene ligger som en hinne på lakken. Smurt inn med steiner og sandkorn er det et under at det ikke er flere riper i lakken. Så for å bøte på dette, brukes håndvask med sikre og stødige hender som vasker over bilenes ytre. Bilene for en helhetlig vask og deretter polering slik at lakken skal skinne og glinse i sola. Og bobler det en del såpebobler ut av hallen, vet man at gutta er i full gang med dagens oppgaver. For bilene står allerede i kø. Alle skal få, som stiller seg opp i kø. For med trivelig betjening og flotte priser, kommer kundene gang på gang til denne vaskehallen.

En behandling som kan få ei kjerre til å bli et glis

Den helhetlige behandlingen med vask, avfetting, lakk-rens, støvsuging, gummi-fornying, polering, olje og dekkskift med mere, gjør at bilene forvandles. Selv en Corolla blir frisket opp slik at den ser tøff ut. Men alle biler er velkomne hit for en vask og behandling som kona vil misunne den.