Bilpleie for de med dårlig tid

Car care for those with a bad timeMan er travelt opptatt med arbeid og familieliv. Dagene strekker ikke til, og i tillegg er man aktiv i lokalpolitikken og idrettsstyret. Livet er aktivt og spennende. Barna har mange interesser og trenger oppfølging og støtte. Når man endelig setter seg ned på kvelden en gang, får man oversikten over alt som ikke ble gjort eller det bli tid til denne dagen. Bilen er en av de tingene som alltid kommer i klem og som blir nedprioritert. Det kan være dumt, for man kan tape store beløp på ikke å ta hensyn til bilpleie. Utvikler det seg rust eller motorproblemer som resultat av at bilen kjører på gammel, eller for lite olje, eller andre ting som skaper verditap.

En service som får bilen til å skinne

En service der flinke fagfolk tar seg av hele bilen, med både utvendig lakk, understell og avfetting, innvendig vask og motorrelaterte ting. Det er akkurat det den aktive familiefaren trenger. For når bilen skinner, gjør også familien det. En slik service kan man finne i nærheten. Her blir alt tatt hånd om av seriøse og dyktige arbeidere som går til verket med iver og lyst.

Først blir bilen vasket for salter og asfalt. Så får lakken en rens og polish før den blir satt inn med glans. Motoren for en skikkelig overhaling, og oljeskift om det trengs. Alle pakninger og ledere blir sjekket og skiftet. Motoren er nå like god som ny.

Innvending støvsuges det, for så å vaskes og poleres. Dashbord og gummilister skinner som sola. Matter blir spylt og satt inn med gummi-fornyer.Har man ikke hatt tid til det, og det er samtidig en god unnskyldning, så får man skiftet dekk i samme slengen.

Så er det bare å hente bilen etter arbeid, og kjøre glad og fornøyd hjem igjen i den “nye” bilen sin.