Biler på rekke og rad

Cars in a rowI byens største hall for bilvask finner man bil på bil i alle størrelser og farger. Men felles for dem er at de er skitne eller trenger vedlikehold. Enten det er en stødig hånd som vasker bilen utvendig, eller erfarne fingre som sjekker at alt er som det skal under panseret. Uansett problem fikser de det her. For det er klart bilens verdi synker dersom man ikke tar seg av slike ting.

I en ellers travel hverdag er det ikke alltid man prioriterer bilens ve og vel. Har man problemer med ryggen, kan det være trygt og godt å få noen staute karer til å skifte dekkene i en fei. Ingenting er som å rulle ut på veien, i en strøken bil med nye fete sommerdekk. Det er ingen tvil om at damene vil snu seg når man senker taket på cabrioleten og gir på litt ekstra akkurat når man farter forbi.

Stor gjennomfart

For i denne hallen kommer det nye biler hele tiden. For de steller så fint med bilene at det er en nytelse og sette seg inn i de overhalte bilene etterpå. Da er det ikke spesielt rart at det strømmer på med nye biler hvor skitten ligger tung utenpå lakk og ruter. Kanskje de har vært på en terreng-tur eller det bare har vært et forferdelig vær. Uansett fikser de alt her. Det fjerner hvert minste sandkorn fra lakken og understells-behandler alle bilene utmerket.

Ingen har noen gang kjørt misfornøyd av gårde herfra.

Ny sesong, ny bil

Med den nye sesongen på trappene, er det kjekt å få bilen behandlet av sakkyndige karer med kunnskap på biler og bilpleie. Når man så har blitt overbevist, kan man trygt ta med bilen for oljeskift, dekkskift, motor-vask, lakk-polering eller hva det enn skulle være. Her gjøres det grundig og godt håndarbeid som får bilen til å glise.